Püren balı Erica cinsinden Ericaceae familyasından bir bitki olan püren bitkisinden elde edilmektedir. Halk arasında funda, püren ve çalı süpürgesi gi..
Çiçek balı, çiçeklerin nektarlarının bal arıları tarafından toplandıktan sonra, kendi bünyelerindeki enzimlerle karıştırarak yapısal değişime uğrattık..
Koyu kahve renkli, buruk biraz acı ve kestaneye özgü tadı ve kokusu olan bu bal, antiseptik özelliğiyle tanınır. Yaklaşık 30 metre yükseklikte olan da..
Marmaris süzme çam balı hakiki, doğal ortamında üretilen ballarımızdır. Vücuttaki yararlı hücrelerin çoğalmasını sağlar, bazı kanser risklerini düşürd..
Şemdinli balı, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki yüksek rakımlı yaylalarda dolaşan arıların, sadece bu bölgedeki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal ç..
Muş balı, arıların yalnızca Muş Ovası’ndaki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal çeşididir. Bu balı benzersiz yapan en önemli özelliklerinden biri ise..
Bu bal türü bahar aylarında ıhlamur ağaçlarının etrafına yerleştirilen kovanlardaki arıların ıhlamur ağacı çiçeklerinden topladıkları nektarla elde ed..
Çiçek balı, çiçeklerin nektarlarının bal arıları tarafından toplandıktan sonra, kendi bünyelerindeki enzimlerle karıştırarak yapısal değişime uğrattık..
Püren balı Erica cinsinden Ericaceae familyasından bir bitki olan püren bitkisinden elde edilmektedir. Halk arasında funda, püren ve çalı süpürgesi gi..
Çiçek balı, çiçeklerin nektarlarının bal arıları tarafından toplandıktan sonra, kendi bünyelerindeki enzimlerle karıştırarak yapısal değişime uğrattık..
Koyu kahve renkli, buruk biraz acı ve kestaneye özgü tadı ve kokusu olan bu bal, antiseptik özelliğiyle tanınır. Yaklaşık 30 metre yükseklikte olan da..
Marmaris süzme çam balı hakiki, doğal ortamında üretilen ballarımızdır. Vücuttaki yararlı hücrelerin çoğalmasını sağlar, bazı kanser risklerini düşürd..
Şemdinli balı, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki yüksek rakımlı yaylalarda dolaşan arıların, sadece bu bölgedeki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal ç..
Muş balı, arıların yalnızca Muş Ovası’ndaki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal çeşididir. Bu balı benzersiz yapan en önemli özelliklerinden biri ise..
Bu bal türü bahar aylarında ıhlamur ağaçlarının etrafına yerleştirilen kovanlardaki arıların ıhlamur ağacı çiçeklerinden topladıkları nektarla elde ed..
Çiçek balı, çiçeklerin nektarlarının bal arıları tarafından toplandıktan sonra, kendi bünyelerindeki enzimlerle karıştırarak yapısal değişime uğrattık..
Endemik bitki tür sayısı oldukça fazla olan, bölgenin yüksek kesimlerinde binlerce flora özünden elde edilen karakovan balının hasadına her yıl Ekim ..
Polen bitkilerin çiçekleri aracılığıyla ürettiği erkek ürem eve arıların tek protein kaynağıdır. Arı kolonisi poleni yavru arı beslemesinde çok yoğun,..
Arı ekmeği, bir diğer adıyla Perga; işçi arıların çiçeklerden topladığı polenleri çeşitli işlemler ile fermente ederek ürettiği bir arı ürünü. Kraliçe..
Arı sütü. işçi bal arılarının ürettiği süte benzer bir salgıdır. İçeriği coğrafya ve iklime bağlı olarak değişiklik gösterir. Bu ürün kraliçe arının g..
Endemik bitki tür sayısı oldukça fazla olan, bölgenin yüksek kesimlerinde binlerce flora özünden elde edilen karakovan balının hasadına her yıl Ekim a..
Koyu kahve renkli, buruk biraz acı ve kestaneye özgü tadı ve kokusu olan bu bal, antiseptik özelliğiyle tanınır. Yaklaşık 30 metre yükseklikte olan da..
Püren balı Erica cinsinden Ericaceae familyasından bir bitki olan püren bitkisinden elde edilmektedir. Halk arasında funda, püren ve çalı süpürgesi gi..
Şemdinli balı, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki yüksek rakımlı yaylalarda dolaşan arıların, sadece bu bölgedeki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal ç..
Bu bal türü bahar aylarında ıhlamur ağaçlarının etrafına yerleştirilen kovanlardaki arıların ıhlamur ağacı çiçeklerinden topladıkları nektarla elde ed..
Çiçek balı, çiçeklerin nektarlarının bal arıları tarafından toplandıktan sonra, kendi bünyelerindeki enzimlerle karıştırarak yapısal değişime uğrattık..
Marmaris süzme çam balı hakiki, doğal ortamında üretilen ballarımızdır. Vücuttaki yararlı hücrelerin çoğalmasını sağlar, bazı kanser risklerini düşürd..
Endemik bitki tür sayısı oldukça fazla olan, bölgenin yüksek kesimlerinde binlerce flora özünden elde edilen karakovan balının hasadına her yıl Ekim a..
Muş balı, arıların yalnızca Muş Ovası’ndaki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal çeşididir. Bu balı benzersiz yapan en önemli özelliklerinden biri ise..
Şemdinli balı, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki yüksek rakımlı yaylalarda dolaşan arıların, sadece bu bölgedeki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal ç..
Koyu kahve renkli, buruk biraz acı ve kestaneye özgü tadı ve kokusu olan bu bal, antiseptik özelliğiyle tanınır. Yaklaşık 30 metre yükseklikte olan da..