Çiçek balı, çiçeklerin nektarlarının bal arıları tarafından toplandıktan sonra, kendi bünyelerindeki enzimlerle karıştırarak yapısal değişime uğrattıkları tatlı ve doğal bir gıda maddesidir. Bal ürünleri, enfes aroması ve lezzeti ile her yaştan insanın severek tükettiği bir besindir. İçeriğinde barı..
Şemdinli balı, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki yüksek rakımlı yaylalarda dolaşan arıların, sadece bu bölgedeki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal çeşididir. Açık rengi, akıcı kıvamı ve hoş kokusuyla öne çıkan bu bal, damakta ferah ve kalıcı bir lezzet bırakır. Şemdinli balı, arıların sağladığı de..
Çiçek balı, çiçeklerin nektarlarının bal arıları tarafından toplandıktan sonra, kendi bünyelerindeki enzimlerle karıştırarak yapısal değişime uğrattıkları tatlı ve doğal bir gıda maddesidir. Bal ürünleri, enfes aroması ve lezzeti ile her yaştan insanın severek tükettiği bir besindir. İçeriğinde barı..
Çiçek balı, çiçeklerin nektarlarının bal arıları tarafından toplandıktan sonra, kendi bünyelerindeki enzimlerle karıştırarak yapısal değişime uğrattıkları tatlı ve doğal bir gıda maddesidir. Bal ürünleri, enfes aroması ve lezzeti ile her yaştan insanın severek tükettiği bir besindir. İçeriğinde barı..
Muş balı, arıların yalnızca Muş Ovası’ndaki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal çeşididir. Bu balı benzersiz yapan en önemli özelliklerinden biri ise başta Muş lalesi olmak üzere bölgede yetişen endemik çiçeklerden aldığı aromadır. Açık bir renge sahip olan Muş balı, genel özelliği itibarıyla keski..
Muş balı, arıların yalnızca Muş Ovası’ndaki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal çeşididir. Bu balı benzersiz yapan en önemli özelliklerinden biri ise başta Muş lalesi olmak üzere bölgede yetişen endemik çiçeklerden aldığı aromadır. Açık bir renge sahip olan Muş balı, genel özelliği itibarıyla keski..